keskiviikko 19. elokuuta 2015

"Krasondor away"-liveseurantaa legendaarisen Aachin matkasta Etelä-Venäjälle

21.8. 13.45
Kuva eilisen pettymyksen jälkeen:


21.8. 13.41
Tänään Arto on käynyt kylpylässä ja saunomassa. Allas on ollut kuulemma iso. Pelin jälkeen fanit olivat saaneet Moussi ja Jallowin paidat. Lisäksi Arto vaihtoi huivin "Black Buffalo ultrien" kanssa.

21.8.13.38

Arto on herännyt uuteen päivään. Vaikka pettymys oli taas valtaisa, niin uskoa omiin vielä löytyy: "Yritettiin laulaa ja kannustaa pomppia ilman paitaa pantiin rahaa ja aikaa tähän ja kotimatkalle 1-5 tappio niskassa eipä tämä nyt oikein lämmitä koitetaan kuitenkin vielä kotona kääntää tämä 4-0 voitoksi meillä on mahdollisuus! Jospa kotona hoidettaisiin ja mentäisiin lohkovaiheessen nyt tarvitaan kaikkien apua jokainen huutaa ja laulaa Soneralla kovempaa kun koskaan kyllä me tämä vielä käännetään" Arton optimismia ei voi kuin ihailla!


20.8. 17.28 
kuvapäivitys :
Aamukaljaa

Legenda lähdössä kaupunkikierrokselle

5 star hotla

Lipu hallussa. Kuva: M.Peltoniemi.
20.8. 17.24
Aamukaljojen jälkeen kone on saatu vihdoin käyntiin ja Aachi käynyt iltapäivällä hakemassa liput Peltoniemen Markulta Hotel Hilton Garden Innistä. Tämän jälkeen on taas keskitytty oluen juomiseen. Olutmerkiksi valikoitunut kuvien perusteella Sibirskaja Korona. Kuriositeettina Arto mainitsi, että on vaihtanut tarroja Kubanin ultrien kanssa. Nice.

20.8. 11.55
Arto kertoi myös, että Kubanin ultrat olivat käyneet toivottavassa onnea HJK:lle. Varsin hieno ele Kubanin pojilta. Lippuja Artolla ei vielä ollut kädessä, vaan he aikovat hakea ne HJK:n hotlasta ennen peliä. Siellä Peltsi tai joku muu yhteyshenkilö päivystää.

20.8. 11.53
Arton kahden hengen seurue saapunut yöllä 2.30 Krasnodarin lentokentälle. Harmittavasti Venäjän sisäisellä lennolla ei ollut tarjoiltu nestemäsitä ohraa, vaan olivat joutuneet tyytymään leipään eli hlebiin. Arto kertoi myös, että lentokentältä on yöllä jatkettu taksilla hotelliin, jonne majoituttu kello 3.40. Aachi majoittuu hotelli Rimarissa, joka on viiden tähden spa-hotelli. Keli on sopivan lämmin, mutta ei kuuma, ainakaan vielä. Illallahan aurinko on laskenut, kun peli alkaa kello 20.00.

19.8. 20.50
Aachin lento Moskovaan lähtenyt ajoissa Lennart Meten lentokentältä.

19.8. 14.35
Aachi saapunut Tallinnaan: "Käytiin rannalla uimassa ja verestämässä muistoja kadrioulla nyt syömässä."

Levadian huudeilla.
"Lounas ja olut uimisen ja verisen kadriou nömme kalju pelin muistelun jälkeen toimii"Matkamies on oluensa ansainnut.


19.8. 11.56
Artolle matka ryssiin toimii elämänilon palauttajana. Astanassa kärsitty karvas tappio on unohdettu ja optimismi huokuu legendasta: "Sen kiukkuisen ja surullismielisen Arton kasvoille on palanut hymy ja usko paremmasta vierasmaali on tehtävä"

19.8. 11.53
Arto aikoo tänään siis lentää Tallinnasta Moskovan kautta Krasnodariin. Lennot olivat maksaneet 380 euroa ja niiden päälle oli pitänyt maksaa 200 euroa Putlerin pikaviisumista.

19.8. 11.51
Tervetuloa liveseurantaan legendaarisen HJK-kannattaja Aachin matkasta HJK:n europeliin Venäjän Krasnodariin. Tähän tulemme päivittämään tietoa ja kuvia Arton liikkeistä seuraavien päivien aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti