keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

HJK:lla loistava arpaonni!

HJK saa huomenna vastaansa elintärkeässä ja paljon rahaa tuovassa Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen matsissa kyproslaisen APOELin. Joku voisi sanoa, että aivan loistava arpaonni. Huhujen mukaan Bana Lehkosuo on koko viikon vihellellyt kopissa pelaajille vanhaa Suurlähettiläiden biisiä:
"Kuka voisi kellot seisauttaa
ja ajan pysäyttää
kun maailma lainaa kaikkein kauneintaan
Kuka voisi kellot seisauttaa
ja ajan pysäyttää
kun maailma antaa kaikkein parastaan"

Maajoukkuetasollahan Suomi pätkii Kyprokset ihan pystyyn ja nuo samat pelaajat ovat nyt pelaamassa seurajoukkueensa puolesta Helsingin Sonskulla.

Kun katselin APOELin harjoituksia tänään tulin entistä vakuuttuneemmaksi, että HJK:lle nykykunnossaan ja nykyvalmentajalla on APOEL vain suupala. Liigassa HJK kohtaa samantasoisia tusinanippuja harvasen päivä, Suomessa niille vain maksetaan vähemmän. Jopa puupää-Malisen umpisurkea RoPS meinasi yllättää Asterasin!

Jos harjoitusten perusteella vertaa APOELin tekemisen tasoa aikaisempiin UCL-vastustajiin, niin voisi sanoa, että selvästi heikommasta nipusta on kyse kuin Dinamo Zagreb, mutta toisaalta hiukan ammattimaisemmasta kuin KR Reykjavik.

Kun otetaan huomioon, että kaikesta näkee sen, että karvaiset rantamanolot ovat Suomeen tulleet vain helppo voitto mielessään ja päämielenkiintona näyttäisi olevan turistinähtävyydet ja nuoret naiset, niin huomenna omissa tulee soimaan ihan kiitettävästi. Tästä huolen pitää Kandji ja kumppanit. Säästäköön klubipääty äänijänteitään seuraavaan peliin, sillä huominen on selvää pässinlihaa: 5-0.

Siitä sitten vaan seuraavalle kierrokselle ja Nicosiaan voi lähettää vaikka Klubi04:n pelaamaan toisen osaottelun pois alta.

Tässä vielä videoreportaasi illan harjoituksista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti