keskiviikko 1. elokuuta 2012

Turpasauna vaihtuikin euro-glooriaan!

Kaikki taikauskoiset poppakonstit käytettiin kotikatsomossa. Ei kaljaa ennen toista puoliaikaa, hikoilua kuumassa hupparissa ja kaiken kukkuraksi paskalta haisevaa islantilaista nenänuuskaa. Voihan veljet!

HJK ylitti itsensä! Ajoittain loistavaa pallonhallintaa rapakuntoisia Celtic-staroja vastaan. 2-1 on loistava tulos kun lähdetään ottamaan erää muoviselle ja kiimaiselle Sexy Football Soneralle! Kiitos Mursu!

Silti taas jäi jossiteltavaa. Mäksän betoninen haltuunottio täysin vaarattomassa tilanteessa vaarattomalla omalla hyökkäysaluella ja epätarkka syöttö takaisinpäin: omissa soi. Toisessa maalissa näytti ensin, että suoraan vaihdosta tullut Berat Sadik uinahti ja päästi oman miehensä puskemaan ilman vartiointia 2-1. Tarkempi tarkastelu kuitenkin varmistaa, että kyseessä oli räikeä tuomarivirhe. Tshekkiläinen pillipiipari puhalsi pelin käyntiin heti, kun Sadik oli ylittänyt sivurajan. Käytännössä Sadikilla ei ollut mitään mahdollisuutta ehtiä kulmatilanteeseen.

Eipä silti: 2-1 on loistava saalis Celtic Parkilta. Sokea Reettakin huomasin, että Glasgown jätkät on rapakuntoisia tuhnuja ja Sonskulla lyödään niille luu kurkkuun. Voiko edes hienompaa olla? 1-0 riittää, mutta veikkaan artomaisesti "raiskiaisia". Lohkovaihe - here we come!

Nyt saa ****u naattia! I LOVE YOU VILLE WALLEN!!!!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti