tiistai 24. heinäkuuta 2012

Tänään Reykjavikiin

Odottelen juuri Helsinki-Vantaalla koneen lähtöä Reykjavikiin. Boardingiin on kaiken järjen mukaan aikaa puolisen tuntia. Olo on eilisillan johdosta hieman krapulainen, mutta tilasin juuri kylmän lonkeron, joten kaiken järjen mukaan kohta alkaa helpottaa. Koneessa on onneksi aikaa nautiskella myös juomia, sillä lento Iceland Airin suora lento kestää 3,5 tuntia ja määränpäässä olemme paikallista aikaa noin kello 16.

Tällä hetkellä on vielä ilmassa kahdenlaista tietoa ottelun alkamisajasta. Todennäköisesti se on kello 19.15 Islannin aikaa, mutta HJK sivuilla puhutaan kello 20:sta. Luotan edelleen, että tuo kaikissa virallisissa lähteissä ilmoitettu on oikea. Tietysti tuo HJK.n ilmoittama 20 olisi parempi kaltaiselleni viime hetken reppumatkaajalle, sillä melko tiukkaa tekee, että ehtii repun heittää keskustan hostelliin. Keflakista pitäisi siirtymisen kestää pääkaupunkiin noin tunnin verran, jos kaikki menee hyvin.

En lupaile tässä vaiheessa sen kummempia liveseurantoja, mutta  jos vaan netti toimii niin päivitykset ovat hyvinkin mahdollisia. Viimeistään huomenna pitäisi tulla laajempaa rapoa pelistä, jos hostellissa langaton pelittää.

Suoraan sanottuna odotukset tälle reissulle ei ole järin suuret. Peli lässähti avausosan 7-0 murskavoitossa, joten aika vaivaannuttavaa on tuonne Ahvenanmaan tyyppiselle ahdistuneiden ihmisten paskasaarelle lähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti