perjantai 23. maaliskuuta 2012

Tampu on syytön. Eroa Timo Marjamaa!

Tampere Unitedin "rahanpesu"-jupakka on saanut yllättävän käänteen. Seuran johto on todettu syyttömäksi ja kaikki syytteet on hylätty. Suomeksi tämä siis tarkoittaa sitä, että Palloliitto ja Veikkausliiga sulki Tampere Unitedin kilpailutoiminnasta täysin väärin perustein ja tuli samalla tuhonneeksi kotimaisella mittapuulla menestyneen suurseuran. Mahtaa nyt Tampulaisia potuttaa ja kovaa. Samalla paine hölmöilevää Palloliittoa kohtaan kasvaa. Lähtölaskenta on alkanut.

United pakotettiin ajautumaan konkurssiin, sillä ilman sarjapaikkaa on täysin mahdotonta kerätä tukirahaa. Vain ja ainoastaan Palloliitto on siis syyllinen tähän hirvittävään tragediaan, joka aiheutui totaalisesta virhearvioinnista ja tuhosi tamperelaisen jalkapallon lippulaivan.

Aivan kuten blogimme ennakoi joulukuussa 2010, oli Singaporesta tarjolla ollut raha täysin riskitöntä markkinointirahaa, joka sopivilla ehdoilla otettuna edistäisi suomalaista jalkapalloa. Tampun johto otti rohkeasti haasteen vastaan ja menetteli kaikkien hyvien tapojen mukaisesti, mutta joutui Palloliiton toimesta silmittömän oikeusmurhan kohteeksi.

Mitä tästä seuraa? Nyt Tampere Unitedin johdolla(jos sellaista enää edes on olemassa?) ja kaikilla Tampere Unitedin kannattajiksi itseään kutsuvilla olisi todellinen mahdollisuus järisyttää suomalaisia urheilurakenteita ja haastaa Suomen Palloliitto oikeuteen hienon seuran tuhoamisesta. Palloliiton tulee maksaa korvauksia tamperelaisille Tampere Unitedin kokemasta vääryydestä. Mikään raha ei tietysti voi korvata Unitedin kuolemaa, mutta prosessi on käytävä läpi. Palloliiton on saatava tuomionsa.

Tampun toteaminen syyttömäksi voi olla aivan uuden aikakauden alku. Suomen lintukotomeininki alkaa olla nyt nähty ja vanha valta on tullut tiensä päähän. Jan Walden, Timo Marjamaa, Sauli Niinistö ja muut liiton herrat on saatava vastuuseen. Palloliiton johtoon ehdottaisin Denis Bavautdinia. Hän on suomalaisen jalkapallon uraauurtava sankari, jonka maine on nyt palautettu ikiajoiksi. Samalla ehdottaisin, että Tampun mantteelinperijäksi perustettu intohimoisten kannattajien oma seura Tamu-K nostettaisiin suoraan kutosesta liigaan palkkioksi väärästä menettelystä. Palloliitolta saatavat vahingonkorvausrahat riittänevät iskukykyisen miehistön jalkeille saamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti