tiistai 25. lokakuuta 2011

Reindeerspotting (pako joulumaahan) osa 2 - "kun tamme auto Rovaniemelle lähti"

Tervehdys taas rakkaat lukijat! Nyt kun Manchesterin derbystä on toivuttu ja Noel Gallegherin High Flying Birds kipusi brittilistan ykköseksi, on aika suunnata taas katseet takaisin siihen ainoaan oikeaan eli kotimaiseen jalkapalloliigaan. Vaikka mestaruus on ratkennut ja putoajakin selvinnyt, ei mielenkiintoa keskiviikon kierrokselta puutu.

Yksi suurimpia puheenaiheita suomalaisen jalkapallokeskustelun anarkistisessa mekassa Futisforum2:lla on ollut nimimerkki tamme auton yksinäinen junamatka Rovaniemelle. Panoksena miehellä on kunnia. Vaikka mestaruus on ratkennut, matkustaa tosifani suoraan työpäivän jälkeen junalla rapiat 830 kilometriä pohjoiseen seuraamaan keskiviikkona pelattavaa jalkapalloliigan toiseksi viimeisen kierroksen ottelua RoPS-HJK. Pelin jälkeen on luvassa paluu jälleen junalla Helsinkiin ja luonnollisesti siitä sitten samoilla silmillä työpaikalle. Lentokonetta tamme auto ei edes koskaan harkinnut.

Blogimme lähtee mielenkiinnolla seuraamaan nuoren miehen tuskien taivalta kohti Rovaniemen keskuskenttää. Liveseuranta alkaa tänään illalla jo ennen junan lähtöä. Tapaan tamme auton Pasilan asemalla Pub Nellussa kello 22.00 ja sen jälkeen miehen on tarkoitus nousta junaan kello 22.38. Liveseurantamme seuraa tamme auton matkaa "all night long". Tervetuloa seuraamaan yhtä suomalaisen jalkapallokauden hienoimmista hetkistä.

Pääsin jo tänään aamupäivällä ohimennen haastattelemaan tamme autoa kohumatkan tiimoilta:
"Mul juna koska lentopelko. Lennan vaa europeleihin. Varsinki jos meen tosiaan yksin niin aikaa rauhassa miettia ja junassa paasee miettii omia asioita lukee kirjoja yms."

Jos mies selviää kunnialla yksinäisestä junamatkastaan, niin onneksi yksin ei tamme auton tarvitse peliä seurata. Viimeisimpien tietojen mukaan muutama HJK:n hc-kannattaja aikoo lentää tamme auton seuraksi keskiviikkoillan otteluun. Propsit myös heille, mutta tamme autoon verrattuna lälläritouhua.

Korostan vielä, että tämä liveseuranta tehdään nimimerkki tamme auton luvalla, eikä tässä ole tarkoitus vinoilla kenellekään. Blogimme toivottaa onnea tamme autolle suureen koitokseen. Samalla tarjoamme elämyksellisiä lukuhetkiä kaikille asiasta kiinnostuneille. Liveseurantaa aukeaa n. kello 22.00. Myös kuvapäivitystä tulossa asiantiimoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti