sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Juhlapostaus

Heipä hei rakkaat lukijat. Tästä lähtee blogimme juhlapostaus: tämä on järjestyksessään 100. kirjoitus. Onnittelut kaikille teille, jotka ovat kaikki tekstit jaksaneet lukea. Hyvin menee, mutta menköön.

Kirjoitan muuten tähän blogiin ensimmäistä kertaa puhelimella, joten siinäkin mielessä tämä on hieman erikoinen hetki. Kehitys kehittyy.

Ehkä jo arvasittekin. Olen tällä hetkellä laivalla matkaamassa kohti Ahvenanmaata, jossa HJK:lla on mestaruus katkolla. Pistekin riittäisi, mutta pisteitä ei vielä tällä kaudella ole saarelta stadiin viety. Tehtävä on siis vaikea, muttei mahdoton.

Mukavuuden haluisena ihmisenä ostin Siljan pisteillä itselleni menomatkalle hytin, jossa vedin kauneusunia puolillepäivin. Vanha ei enää jaksa rellestää aamusta asti, kuten HJK:n klubipäädyn kannattajien 70 henkinen posse Viking Linellä tälläkin hetkellä tekee.

Katson ikkunasta vienosti aaltoilevaa saaristomerta, kuuntelen puhelimesta rauhallista romanialaista trancea, olen valmiina avaamaan päivän ensimmäisen sidukan ja tuumaan: oi jospa tästäkin päivästä voisi tulla yhtä upea mestaruuspäivä kuin vuosina 2002, 2003, 2009 ja 2010.

Fiilis nousussa, nyt taistellaan kullista! Treffaan Klubin kannattajat klo 14.10 satamassa. Karnevaali alkakoon! Que sera sera...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti