torstai 25. elokuuta 2011

Saksassa ollaan

Blogimme palaa taas ääneen ja nyt oikein todellisen suurottelun tiimoilta. Saavuin eilen tänne paikanpäälle Ruhrin alueelle Düsseldorfiin. Oli ilahduttavaa nähdä, että Oslon kautta Düsseldorfiin suuntautuneilla SAS:n lennoilla oli hyvin paljon peliin matkaavia HJK:n kannattajia: nuoria miehiä, keski-ikäisiä miehiä ja jopa perheitäkin. HJK:n fantastinen voitto on synnyttänyt kipinän menestysorientoituneissa suomalaisissa. Onneksi paikan päälle matkaa toki paljon vanhojakin kannattajia, jotka kiertävät pelit menestyksestä riippumatta. Illasta on tulossa mielenkiintoinen.

Olen majoittunut tänne Düsseldorfin Famosa Hotelliin, joka sijaitsee Kölner Strassella kivenheiton päässä päärautatieasemasta. Eilen blogimme kohtasi huomattavan pirullisia ongelmia, kun eksyin vahingossa väärälle puolelle asemaa jonnekin marokkolaiseen lähiöön. Raahasin raskasta laukkua hikipäässä kuin itse Hesarin maestro Aveirossa. Sen jälkeen WLAN-yhteyksien päälle kytkeminen ei onnistunut ollenkaan ja niimpä raportointi päivän tunnelmista jäi tekemättä. Pahoittelut siitä.

Ehdin jo noitua tämän hotellin alimpaan helvettiin, enkä edes lähtenyt eilen tuopille vanhaan kaupunkiin, kun Arto92 minua sinne houkutteli. Murjotin vain huoneessa ja katsoin Russia Today uutiskanavaa. Onneksi tämä aamu muutti kaiken. Nyt yhteydet toimivat kuin unelma! Näkisin tämän mielelläni hyvänä enteenä.

Kohta lähden nappaamaan jotain aamupalaa ja ihastelemaan Rheinin maisemia. Tarkoituksena olisi kokoontua Haubtbahnhoffille kello 15, josta lähtee monikymmenpäinen HJK-mobi painamaan kohti pääkallopaikkaa Gelsenkircheniä. Gelsenkirchenistä lähtee aseman alta pikarautiotien linja 302, joka vie kannattajat Veltins Stadionille, jossa olenkin jo kertaalleen vieraillut vuoden 2006 kisoissa katsastamassa USA-Tshekki pelin. Lisää rapoa tulossa todennäköisesti vielä ennen lähtöä. Näkemiin siihen asti rakkaat lukijani.

Tässä kuvia eiliseltä:


Kannattajia The Oak Barrellissa ennen Oslon lentoa.Famosa Hotel Düsseldorf.Puitteet reportaasshille kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti