keskiviikko 3. elokuuta 2011

HJK:lla ei mitään saumaa Zagrebissa

Spektaakkelin toinen osa alkaa noin tunnin kuluttua. Helsingissä tuli turpaan odotetusti maalein 1-2, mutta se esitys, minkä HJK järjesti antoi suurta ylpeyden aihetta suomalaiselle jalkapallolle. HJK:n ei tarvinnut hävetä otteitaan.

Tänään HJK voi astua ylpeänä estradille, nauttia 38 000 päisen katsomon hengityksestä ja todeta pelin jälkeen: olipa hyvä harjoitus seuraavaa kierrosta silmällä pitäen.

Dinamo on jättiläinen verrattuna Klubiin. Ei ole häpeä hävitä paremmalleen. Positiivista on se, että HJK on helvetin paljon parempi jengi kuin viime vuonna. Siitä kiitokset Mursulle, Rantalalle ja muille, jotka ovat osallistuneet joukkueen kokoamiseen ja valmentamiseen. HJK on yksi harvoista suomalaisen jalkapallon toivon kipinöistä.

Tänään kun avaan suttuisen streemin kello 21.45, voin ilolla katsella kuinka suomalainen huippujoukkue pelaa aitoa eurooppalaista suurjoukkuetta vastaan ja läpäisee testin kunnialla. HJK:lle hyvä tulos olisi vielä 0-1 ja 0-2 tappiot. Juurikaan suurempaa raiskausta en edes osaa pelätä. Voitosta on silti turha haaveilla.

5.8. arvotaan Eurooppa-liigan vastustaja Nyonissa. Tämä ottelu on elintärkeää harjoitusta siihen. Nautitaan siitä kentällä ja katsomossa.

Yhteistyöterveisin: Boris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti