lauantai 27. elokuuta 2011

Gelsenkirchen pakettiin

On aika laittaa vihdoin piste torstaiselle hegemoniamatsille ja laittaa vielä viimeiset tunnelmapalat eetteriin. HJK hävisi paremmalleen, eikä sille mitään mahtanut. Varsinaisesti putoaminen Schalkelle, joka on yksi Euroopan mahtavimmista huippuseuroista, ei pahemmin jäänyt kaivelemaan. Joukkueelle ja sen uskollisille kannattajille se oli hieno ja opettavainen kokemus. Lisää tätä!

Boris Runqvist-TV:n kameraryhmä oli paikalla matsipäivänä ja seurasi HJK:n kannattajien ikimuistoista päivää Nord-Rhein-Westphalian maisemissa. Helsinkiläiset pitivät hyvin yllä tunnelmaa niin kaduilla kuin katsomossa. Lopulta kuitenkin päihtyneet ja ilmeisen turhautuneet helsinkiläiset nuoret miehet saivat aikaan pienimuotoisen kahakan Düsseldorfin haubtbahnhoffilla. Sellaista sattuu joskus paremmissakin piireissä, joten ei aleta turhaan moralisoimaan.

Kokonaisuudessaan päivä oli ikimuistoinen ja Teemu Pukin ihmemaali jää historiaan yhtenä onnellisimmista hetkistä suomalaisessa jalkapallossa. Kiitos Teemu Pukki!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin! Over and out!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti