maanantai 12. heinäkuuta 2010

Hello, this is Riga calling? Hostel Green Apple 12 points!

Heipä hei rakkaat lukijamussukat. Herra vapaakirjoittaja on nyt majoittunut luxus hostelliinsa. Lentoni oli myöhässä rapiat 1,5 tuntia, kallista lonkeroa tuli litkittyä Helsinki-Vantaalla ja lopulta Air Baltic sai rahdattua jonkun kroatialaisen vuokrakoneen Helsinkiin, jolla matkan teko sujui kuin silkkiä vaan.

"Hostellissa" netti toimii ja neuvostohenkisessä huoneessa ei ole valittamista. Periaatteessahan tämä on hostelli, mutta sijaitsee 4 tähden laatuhotellin 3.kerroksessa. 40 latilla sai kaksi yötä yhdenhengen huoneessa, joka käytännössä on aivan mennermainen kahden hengen normaali hotellihuone, sillä erotuksella että kylpyhuoneita ei ole remontoitu sitten Gorbatshovin, eikä televisiota huoneessa ole(eikä tarvitsekaan olla).

Sijanti on aivan hulppea suoraan Riikan ytimessä. Parvekkeelta, jonka ovea en viitsi avata kun ulkona on +30 ja sisällä "vain" 26 astetta, on suora näkymä kansallisoopperan ja sen viereiseen puistoon. Ja kun nettikin toimii kuin unelma, niin ei voi muuta todeta kuin, että nyt meni hostelli valinta nappiin.

Nyt voi hyvillä mielin mennä nukkumaan ja odottaa huomista jouluaattoa, jonka jälkeen tulee joulupäivä. Tervetuloa Rigaan, kaikki lutuuritietoiset lupimussukat!

Jancker Kossusta odotellessa...Over and Out!


Sun Adria = Air Baltic


Hrvtska dobro dobro!


Vasara 2010 - nimi on enne?Ota Brenqqua mjitääh?


Green Apple Bath Room

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti