perjantai 30. heinäkuuta 2010

Blogin kesädekkari aloittaa perjantaina

Olen saanut paljon pyyntöjä aloittaa oma kesädekkarisarja tässä blogissa. Voin avoimesti sanoa, että en ole koskaan ollut mikään kaunokirjallisuuden suurkuluttaja. Dekkareita ei ole tullut luettua nimeksikään, saati että sellaisen osaisin kirjoittaa. Koska toiveita on tullut paljon, niin päätin tehdä poikkeuksen ja kirjoittaa teille kesän ratoksi oman kesädekkarin.

Rasismia Pohjanmaalla-niminen jännäri ilmestyy perjantaista alkaen blogissamme epäsäännöllisesti. Uusin jakso on aina luettavissa viimeistään silloin kun olen sen saanut valmiiksi, käytännössä mitään paineita en aio ottaa valmistumisesta vaan tarkoitus on vain saada sarja loppuun ennen syksyä.

Kyse on siis ennenjulkaisemattomasta tarinasta. Dokkarissa lontoolainen vapaatoimittaja Jopi lähtee vaimonsa Mimmun aloitteesta kesätöihin takaisin Suomeen, kun elämä Britanniassa ei aivan mene putkeen. Suomessa Jopi avustaa Supoa Pohjanmaalla raivoavan jalkapallohuliganismin kitkemisessä. Sarja sisältää voimakkaita kohtauksia, joten en suosittele sitä alle 15-vuotialle luettavaksi.

Ensimmäinen osa julkaistaan muutaman tunnin kuluttua. Olkaa hereillä. Täältä pesee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti